صدای آرام و در محدوده فرکانسی خاصی که توسط نفوذگران در پس زمینه ویدئوهای یوتیوب به‌کار گرفته می‌شود می‌تواند فرامین صوتی را بدون آگاهی کاربر به گوشی هوشمند او ارسال کند.

به گزارش وب‌سایت Pcworld و به نقل از Micah Sherr پروفسور دانشگاه Georgetown، سیستم‌های تشخیص صوتی ادغام شده در سرویس‌هایی مانند Google Now، Siri شرکت اپل و یا حتی کورتانای مایکروسافت می‌توانند فرصت‌های جدیدی را برای دسترسی بدون اجازه نفوذگران به گوشی‌های هوشمند ایجاد کنند.

پروفسور Sherr در این خصوص می‌گوید:

" اگرچه این راهکار ممکن است همیشه پاسخگو نباشد اما حداقل در مواردی چشمگیر از نظر کمی و کیفی می‌تواند نفوذگران را یاری دهد. به عنوان مثال، در صورتی که یک میلیون کاربر از ویدئوی یک گربه در یوتیوب بازدید کنند و پیامی صوتی توسط نفوذگران در پس‌زمینه این ویدئو قرار گرفته باشد، این احتمال هم وجود دارد که گوشی 10 هزار کاربر در نزدیکی اسپیکرهای رایانه باشد. از این تعداد، اگر 5 هزار گوشی هوشمند با توجه به فرمان صوتی دریافتی، آدرس اینترنتی آلوده به بدافزاری را باز کنند، در نهایت 5 هزار گوشی آلوده به بدافزار و تحت کنترل نفوذگران خواهیم داشت."

به گفته آقای Sherr، در صورتی که نفوذگران از مکانیزم نرم‌افزارهای تشخیص فرامین صوتی به خوبی آگاهی داشته باشند می‌توانند به بهترین نحو ممکن از این ابزار سواستفاده کنند.

به گفته این متخصص، توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهای تشخیص فرامین صوتی با به‌کارگیری فیلترهایی که میان صدای انسان و صدای خروجی از رایانه‌ها تفاوت قائل شود می‌توانند مانعی در برابر این اقدامات نفوذگران ایجاد کنند. 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: